Spending our time in the snow

This last week, we have been spending a lot of time in the snow. Sparta is finally used to this place, with all its tourists, restaurants, slippery paths and wet feet at all times. We are definitely used to it too, because we have a lot of free time and are able to go up with the gondola whenever we want. However, we get very tired at the end of every day, so we sleep a lot.

We tried to film some of the things we do here, which you can see in the video below. It’s very amateuristic, but we hope you like it anyway! Next week, we will tell you some more about the work we do in between sliding down the mountains.

3 thoughts on “Spending our time in the snow”

  1. Vandaag 16 maart, jouw 35e levensjaar op deze aardbol Tamara! Van harte proficiat. Lees jullie belevenissen steeds met groot genoegen. De wereld is groot en tegelijkertijd klein 😉 Sparta is n vrolijke aanwinst in jullie leventje. Intussen zijn de deelnemers van de Jozeffers aan het Engels examen allemaal geslaagd en nu zijn de scholen dan 3 weken gesloten om te hopen dat het Coronavirus dan vermindert. Een vreemde gewaarwording. Benieuwd of jullie er ook nog mee te maken krijgen… hartelijke groet, ook voor Nienke uiteraard En nog verder een behouden reis met vele mooie ontmoetingen! Zowel mensen als natuur. Monique Beljaars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *